Tervetuloa blogimme pariin! Tässä blogissa kirjoitamme Suomen upeasta saaristosta ja erilaisista tapahtumista ja aktiviteeteista joita saaristossa on mahdollista tehdä ja harrastaa. Puhumme myös yleisesti matkustamisesta ja kaikkeen siihen liittyvästä, mutta blogin pääpaino on kuitenkin juuri Suomen saaristossa ja sinne suuntautuvassa matkailussa.

Miksi blogi saaristomatkailusta?

Matkustaminen ja erilaiset blogit ja kohde-esitteyt ovat nykyaikana todella suosittuja ympäri nettiä, mutta usein meiltä unohtuu se, kuinka mahtava paikka kotimaamme Suomi on ja miten paljon upeita kohteita löytyy myös aivan läheltä. Varsinkin kesäinen saaristo on upea vierailukohde, jossa kelpaa viettää lomaa aivan samalla tavalla, kuin missä tahansa ulkomaan kohteessa!

Myös talvi tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja saaristossa, joten jos haluaa vaihtaa perinteisen lasketteluloman rauhalliseen ja idylliseen saariston talveen, on sekin yhtä lailla hyvä vaihtoehto. Moni on tuttunut pitämään saariistoa vain kesän kohteena, mutta blogimme kautta tulet huomaamaan, että asia ei todellakaan ole näin, talviloma saaristossa on yksi hienoimpia kokemuksia kenelle vain!

Tämän vuoksi siis haluamme esitellä lukijoillemme parhaat suomalaiset saaristokohteet sekä mielenkiintoisimmat aktiviteetit, joita Suomen saaristoalueet tarjoavat runsaasti. Matkailu avartaa mieltä, mutta kohteen ei ole aina pakko olla ulkomailla. Kotimaan matkailu tukee myös suomalaisia yrittäjiä ja näin vaikutat positiivisella tavalla myös taloutemme kasvuun ja ylläpitoon.

Tutustu siis kanssamme parhaisiin suomalaisiin saaristokohteisiin ja ehkäpä tarjoamme sinulle näin inspiraatiota ja vinkkejä matkailuun ja kohteisiin.

Blogistamme löydät siis artikkeleita erilaisista tapahtumista, aktiviteeteista, sekä kohteista Suomen saaristossa ja otamme aina mielellämme vastaan lukijoiden vinkkejä, sekä palautteita.

Älä siis epäröi olla meihin yhteydessä, jos sinulla on mitään palautetta tai jokin hyvä juttuidea, josta voimme kirjoittaa! Olemme täällä lukijoitamme varten ja haluamme tarjota blogimme kautta parhaat vinkit juuri sinulle.